zondag 4 maart 2018

Open Hartbeweging MSC-Leken neemt deel aan 'Dwars door de Boerenbuiten' van Broederlijk Delen


Hallo, mogen wij ons even voorstellen ? Wij, Jozef Bouwens en Paul Zeebroek, zijn 2 enthousiaste stappers van onze MSC-Leken en we nemen op 27 mei deel aan de 30 km 'Dwars door de boerenbuiten' ten voordele van de projecten van Broederlijk Delen. 

Dit jaar staat Oeganda in de kijker en helpen we honger de wereld uit door mensen te (onder)steunen om hun eigen leven en toekomst in handen te nemen.

Door onze deelname willen ze onze lekenbeweging wat meer bekendheid geven en stappen we mee met Broederlijk Delen ten voordele van Oeganda.

Om mee te mogen stappen hebben we ons geëngageerd om 150 euro sponsorgeld per persoon bijeen te zamelen voor de projecten van Broederlijk Delen.

Wil je ook onze beweging meer bekendheid geven en de mensen in Oeganda steunen ? Sponsor dan onze tocht ! Je vindt alle informatie over het team van Open Hartbeweging MSC-Leken op de webpagina

Op deze pagina vind je alle gegevens voor een online gift of instructies voor een overschrijving. Tevens doen we af en toe een speciale actie (koffiestop of één of andere verkoop) om geld in te zamelen tijdens de activiteiten van onze Open Hartbeweging.

Dank voor jullie steun en sympathie.

Jozef en Paul