zondag 11 februari 2018

Familieweek 20 - 24 juli 2018: De kunst van het kiezen

Soms moet je in je leven een grote keuze maken. Er zijn keuzes waar je eigenlijk nooit mee klaar bent. En dan zijn er nog de vele kleine keuzes van elke dag. Kiezen is een hele kunst, zeker in een tijd waarin alles kan, of moet kunnen, of lijkt te kunnen ...

Een familieweek is een vakantie met ontmoeting en verdieping, voor gezinnen met of zonder kinderen en tieners, ook éénoudergezinnen. Met natuur. Spel. Bezinning. Film. Gesprek. Stille tijd. Een ploeg jong talent begeleidt de kinderen en de tieners.


Ken je de familieweken nog niet? Klik hier op het label 'familieweek'. Je ziet dan alle blogberichtjes die al verschenen over de familieweken, ook foto's van de voorbije jaren.

Sprekers 2018: 


Ria Grommen, auteur van "Moe van het moeten kiezen. Op zoek naar een spiritualiteit van de zelfbeschikking" en Germaan Van Muylder, MSC.

Praktisch: 

Van vrijdag 20 juli om 14 uur tot dinsdag 24 juli om 16 uur. 

Scholen Kindsheid Jesu, Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt.

Volwassenen:190 euro
Vanaf 10 jaar: 90 euro, 
Jonger dan 10 jaar: 50 euro

Deze prijs dekt de kosten van verblijf en maaltijden voor jezelf en voor de kinderbegeleiding, plus nog wat materiaalkosten. 

Is dit moeilijk haalbaar voor jou? Geef een seintje. Korting is –discreet– bespreekbaar.

Inschrijven vóór 30 mei: familieweek@gmail.comVermeld alle namen, geboortedata van de kinderen en evt. aandachtspunten i.v.m. vervoer, slapen, voeding,…  

Stort het deelnamebedrag op het nummer BE93 734-0241685-67 van Open Hart MSC, met vermelding ‘familieweek 2018’.

Meer info: Jan en Marijke via familieweek@gmail.com.