zaterdag 10 januari 2015

Familieweek 19-23 juli 2015: Het kleine goede

Het beste antwoord op groot kwaad,  verdriet, of moedeloosheid, is het kleine goede van één mens naar een andere mens.

Programma in het kort: Rejette De Winter (thuis hier en in Afrika), Jan De Cock (van hotel Prison en Pardon) en Else Vanbergen (kleine zuster van Nazareth) over het kleine goede in hun bijzondere leven. En: met nieuwe ogen kijken naar ons eigen bijzondere leven. Natuur. Spel. Bezinning. Film. Gesprek. Stille tijd.

Een familieweek is een vakantie met ontmoeting en verdieping, voor gezinnen met of zonder kinderen en tieners, ook éénoudergezinnen. Een ploeg jong talent begeleidt de kinderen en de tieners. Volwassenen zorgen voor de baby’s en peuters.

Ken je de familieweken nog niet? Klik hier op het label 'familieweek'. Je ziet dan alle blogberichtjes die al verschenen over de familieweken, ook foto's van de voorbije jaren.

Praktisch: 


Van zondag 19 juli om 14 uur tot donderdag 23 juli om 16 uur. 
Scholen Kindsheid Jesu, Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt.

Volwassenen:190 euro, vanaf 10 jaar: 90 euro, jonger dan 10 jaar: 50 euro.
Deze prijs dekt de kosten van verblijf en maaltijden voor jezelf en voor de kinderbegeleiding, plus nog wat materiaalkosten.  Is dit moeilijk haalbaar voor jou? Geef een seintje. Korting is –discreet– bespreekbaar.

Inschrijven vóór 1 juni: familieweek@gmail.comVermeld alle namen, geboortedata van de kinderen en evt. aandachtspunten i.v.m. vervoer, slapen, voeding,… Stort het deelnamebedrag op het nummer BE93 734-0241685-67 van Open Hart MSC, met vermelding ‘familieweek 2015’.