zondag 2 maart 2014

Tijd voor Vrede! Familieweek 20-24 juli 2014


Honderd jaar geleden begon een grote oorlog. Nu leven we gelukkig in vredestijd. Of niet altijd. Soms met een heel klein beetje oorlog in ons hart. 

Maar het kàn, ook in de drukte van vandaag: vrede met elkaar, vrede in onszelf.

Programma in het kort: Roger Burggraeve over het moeilijke maar begaanbare pad naar verzoening. Jaklin Laporte over vredegevend praten met kinderen. Sacrale dans. Stille tijd. Muziek. Spel. Natuur. Bezinning. Film. Gesprek.

Een vakantie met ontmoeting en verdieping, voor gezinnen met of zonder kinderen en tieners, ook éénoudergezinnen. Een mix van ontspanning en bezinning, van momenten voor de grote mensen apart en activiteiten met de kinderen samen. Een ploeg jong talent begeleidt de kinderen en de tieners. Volwassenen zorgen voor de baby's en peuters.

Ken je de familieweken nog niet? Klik hier op het label 'familieweek'. Je ziet dan alle blogberichtjes die al verschenen over de familieweken, ook foto's van de voorbije jaren.

Praktisch


Van 20 juli (14 uur) tot 24 juli (16 uur) 2014
in Hoogstraten (internaat Spijker)

Informatie en inschrijvingen (ten laatste 1 juni):

familieweek@gmail.com

Volwassenen: 185 euro

Vanaf 12 jaar: 80 euro
Vanaf 5 jaar: 40 euro
< 5 jaar: 20 euro
550 euro is altijd het gezinsplafond.
Korting is -discreet- bespreekbaar.


Vermeld bij je inschrijving alle namen, geboortedata van de kinderen en evt. aandachtspunten i.v.m. vervoer, slapen, voeding,… Stort het deelnamebedrag op het nummer BE93 734-0241685-67 van Open Hart MSC, met vermelding ‘familieweek 2014’.

Er is plaats voor 20 gezinnen.